IM INTERIEURSTYLING

EVEN VOORSTELLEN!

 

IM Interieurstyling is geboren uit….
Een uit de hand gelopen hobby op het gebied van interieur en styling. Als klein kind kon ik mij al verliezen in het opbouwen en inrichten van huisjes met mijn speelgoed. En toen ik vijftien was droomde ik ervan om mijn slaapkamer elke dag een andere look te kunnen geven. Helaas had ik het niet alleen voor het zeggen in huis en bleef het daardoor bij het restylen van een klein hoekje of een likje verf en wat creatieve uitspattingen hier en daar. Nu, alweer ruim 15 jaar later, is mijn interesse in alles wat met interieur en styling te maken heeft alleen maar verder toegenomen. Wat in mijn jeugd nog een vage droom was, ben ik nu aan het verwezenlijken: als interieurstyliste kán ik nu vrijwel dagelijks iets in een interieur veranderen. Is het niet in mijn eigen huis, dan is het misschien wel bij jóu. Dát vind ik het allerleukste wat er is!

 

Van hobbyist naar professional
Toen ik er eenmaal van overtuigd was dat ik mijn passie voor wonen, interieurs en styling wilde gaan professionaliseren, ben ik de opleiding Interieurstyling bij Syntra te Hasselt (be) gaan doen. De opleiding heb ik in 2014 met veel plezier en enthousiasme afgerond. Trots als ik was op de goede resultaten en de laureaat titel die ik kreeg toegewezen, ben ik vervolgens aan een gepassioneerde hobby mijn eigen professionele draai gaan geven.

And so here ‘I aM’ ….. IM!

 

Get IMspired
IM Interieurstyling staat voor mij gelijk aan doen wat ik het liefst doe: door middel van de juiste styling(adviezen) mensen prettig en sfeervol laten wonen, recreëren en/of werken. Ik help bij het vinden van een handige indeling tot het samenstellen van een sfeervol kleur- en/of verlichtingsplan. Van een droomslaapkamer tot de ideale (thuis)werkplek. Een complete make-over, of toch liever eens een frisse wind door die rommelkamer? You name it! Er is altijd wel een passend advies wat betreft styling, kleuren, meubelopstellingen, aankoop van meubelen, accessoires ter decoratie, verkoopstyling, fotopresentaties enz. Alles is mogelijk, want ik werk met passie om er samen iets moois van te maken! Ik ben pas tevreden als jij ook tevreden bent.

 

Foto IM1

 

Nieuwsgierig geworden?
Wil jij ook nóg mooier wonen of werken?
Neem gerust vrijblijvend contact met mij op,
dan kijk ik wat ik voor je kan betekenen.

 

Stijlvolle groet van IMke