Pakket Re-styling aan huis

EINDRESULTAAT

 

Tips, advies én uitvoering t.a.v. de indeling van elk vertrek; de opstelling van meubels, een kleur op de wand of andere kleine vragen binnen een bestaand interieur

Je hebt een eigen smaak, weet wat je mooi vindt en wat je wil, maar misschien weet je niet zo goed hoe. Bij voorkeur kom ik met deze dienst op doeltreffende wijze en met gerichte aanwijzingen, zelf of samen met jou, het interieur ter hand nemen. Ik kom bij je thuis om wensen en ideeën voor jouw interieur te bespreken. Daarna steken we (al dan niet samen) de handen uit de mouwen met het verplaatsen van meubels, verlichting en/of accessoires, om de gewenste verandering aan te brengen. Zonder direct nieuwe meubels aan te schaffen, of handenvol geld uit te geven aan accessoires. Graag maak ik bij de re-styling een/enkele ‘voor’ en ‘na’ foto(‘s).

 

Re-styling PLUS
Indien gewenst krijg je naar aanleiding van de re-styling (afhankelijk van budget) een aanvullend advies t.a.v. eventueel nieuw aan te schaffen meubels, accessoires en/of een kleuradvies. Dit om e.e.a. bijvoorbeeld beter op elkaar af te kunnen stemmen. Vaak een absolute ‘plus’ voor de re-styling! Je zult verrast zijn hoeveel je kunt bereiken met weinig middelen en een paar slimme ingrepen!

 

Finishing Touch
Heb je naar aanleiding van de re-styling nieuwe meubels en/of accessoires aangeschaft en kom je er toch niet helemaal uit om e.e.a. goed neer te zetten of te combineren? Ik kom uiteraard graag nog een keer bij jou thuis om die ‘finishing touch’ aan je interieur te geven, zodat de verschillende objecten het best tot hun recht komen en jij écht kunt gaan genieten van je vernieuwde thuis.
Ik ben pas tevreden als jij ook tevreden bent!

 

Personal Shopping
Indien gewenst kunnen we ook samen gaan winkelen, of je stuurt mij op pad om met het gegeven budget meubels/accessoires aan te schaffen en deze vervolgens bij jou thuis te komen styleren. Ik breng hiervoor een offerte op maat uit.

 

 

PAKKETPRIJS *

 

Hands-on re-styling van één vertrek met bestaande meubels € 65,-
Elke extra ruimte € 35,-  per vertrek

 

+ Re-styling PLUS € 80,-  per vertrek

van één vertrek incl. advies nieuwe meubels /accessoires en/of kleuradvies

Elke extra ruimte € 45,- 

+ Aanvraag kleurstalen bij fabrikant € 1,- per staal

 

+ Finishing Touch van één vertrek € 50,-

Inrichting en styling met nieuw aangeschafte meubels/accessoires en
toepassing kleuradvies 

Elke extra ruimte € 30,- per vertrek

 

+ Re-styling incl. Personal Shopping door IM Offerte op maat

 

* De prijzen zijn inclusief 21% BTW en reiskosten tot 15 km vanaf Maastricht.
Daarbuiten geldt er een kilometervergoeding van € 0,20 per kilometer.
Deze wordt berekend op basis van de ANWB-routeplanner.