IM SERVICES

IM VOOR BEDRIJVEN
Voor zakelijke opdrachten breng ik altijd een offerte op maat uit.
Neem voor meer informatie contact op met IM Interieurstyling.

 

IM VOOR PARTICULIEREN
Voor particuliere klanten bied ik mijn diensten aan in een aantal interieuradvies pakketten die naar eigen wens en behoefte nog kunnen worden aangevuld

met opties en mogelijkheden. Betaal je liever op basis van een uurtarief, dan is dit ook mogelijk voor een uurtarief à € 35,- (minimaal 1 uur).

Dit kan tijdens een kennismakingsgesprek toegelicht en afgesproken worden. Bij volledige uitbesteding aan IM Interieurstyling maak ik uiteraard een passende offerte.

 

KENNISMAKINGSGESPREK
Om samen te kijken welk pakket of dienst het best aansluit bij jouw wensen en ideeën kom ik graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Een kennismaking op locatie is in principe kosteloos, maar buiten een straal van 15 km vanaf Maastricht reken ik wel een kilometervergoeding van € 0,25 p/km. 

Als na afloop van het kennismakingsgesprek blijkt dat er een vervolg mag komen dan stellen we samen een wensenlijst op t.a.v. de uit te voeren werkzaamheden door IM Interieurstyling en eventuele zaken (bijv. verbouwwerkzaamheden) die uitbesteed kunnen worden aan een andere partij.

Ook ontvang ik graag alle benodigde informatie omtrent de aan te pakken ruimte(s). Denk aan tekeningen/maten/foto’s/etc. Tot slot stuur ik per e-mail een beschrijving van de uit te voeren opdracht(en) en zal ik vragen dit ook per e-mail te bevestigen, zodat beide partijen precies weten waar we aan toe zijn.
Uiteraard maken we dan ook een vervolgafspraak.

 

De prijzen zijn inclusief 21% BTW